cazare bucuresti - Despre noi

Last minute

Nici un apartament nou în acest moment

Suport YMS

Newsletter

Expert Casa cu o vasta experienta in sectorul imobiliar, inchiriaza apartamente renovate si elegant mobilate, situate in centrul Bucurestiului.

Daca doriti sa petreceti cateva zile in Bucuresti, va oferim posibilitatea de a inchiria apartamente complet renovate si mobilate in stil occidental, dotate cu tot confort si situate in centrul Bucurestiului, langa piete sau strazi principale, de unde puteti ajunge foarte usor la magazine, restaurante, baruri, cluburi, discoteci, birouri publice, metrou, taxi si in oricare alt loc doriti sa mergeti.

Descriere apartamente:

dispunem de garsoniere (o camera), doua camere si trei camere. Fiecare apartament este situat in zone centrale si detine tot confortul pentru a face vacanta dumneavoastra cat mai placuta

Fiecare apartament
are usa blindata pentru siguranta dumneavoastra, incalzire, aer conditionat, tv color cu antena satelitara si televiziune prin cablu, lenjerie pat, paturi pentru fiecare anotimp, prosoape, bucatarie dotata cu aragaz, cuptor, frigider, vase de bucatarie, cafetiera italiana etc.

In pretul de inchiriere pe termen scurt sunt incluse cheltuielile pentru electricitate, gaz, apa, tv si internet (unde este prevazut), curatenia odata la 3 zile si schimbarea lenjeriei o data la 6 zile, pentru solicitari extra se pot efectua: curatenie platind 5 euro si schimbarea lenjeriei de pat platind 10 euro.

Nu este permis cu animale.

Tarifele nu includ tva, si pot varia in functie de durata sederii si in anumite perioade din an, in perioada targurilor sau alte evenimente.

La cerere se poate efectua transportul la si de la aeroport pentru suma de 20 euro intre orele 9.00 am si 23.00 pm sau pentru suma de 30 euro intre 23.00 pm si 09.00 am si in functie de disponibilitate.

Efectuam intermedieri imobiliare
pentru apartamente, vile, birouri, spatii comerciale, terenuri, inchirieri pe termen lung etc.

Oferim servicii de traduceri legalizate
, interpretariat si excursii cu ghid pentru Bucuresti si localitati montane, Bran, Sinaia, Brasov etc.

Va asteptam si va uram o sedere placuta.

Expert Casa


AcasaAcasa